Zahvala Rotary Clubu Varaždin 1181

Rotary Club VARAŽDIN 1181 je sa TEATROM GAVRAN organizirao kazališnu komediju „Pivo“. Najsrdačnije se zahvaljujemo, u ime udruge „Stakleno zvono“-Varaždin, na organizaciji kazališne predstave „Pivo“, čiji je prihod od 10.000,00 kn namijenjen našoj udruzi, koja skrbi za osobe s posebnim potrebama i osobe iz spektra autizma.

Nesebičnom i hvalevrijednom donacijom od prihoda prodaje ulaznica pripomogli ste kontinuiranom radu udruge „Stakleno zvono“ te ste pokazali svu svoju humanost i osjetljivost prema najugroženijoj kategoriji našeg drušva.
Na kraju, još jednom najsrdačnije zahvaljujemo Rotary clubu VARAŽDIN 1181 , koji su izravno sudjelovali u osmišljavanju i realiziaciji donacije i na pomoći, koju su nam nesebično pružili.
Želimo Vam mnogo uspjeha u daljnjem radu, osobnog zadovoljstva, zdravlja i sreće. Neka Vam se kroz vaše dobre ciljeve i djelatnosti vrati sva dobrota i humanost, koju ste pokazali za najugroženije i one kojima je pomoć najpotrebnija.
Napominjemo da ćemo u svakoj prilici javno istaknuti vašu humanost i time Vam barem malo zahvaliti za ono što ste nam darovali.

 

UDRUGA „STAKLENO ZVONO“
Smiljan Jović, predsjednik udruge

Comments are closed.